Home Byty - prodej, pronájem Ostatní byty Podnájem, spolubydlící Hledá se spolubydlící,samostatný pokoj+1 v dvoulůžkovém pok.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hledá se spolubydlící,samostatný pokoj+1 v dvoulůžkovém pok.

Jihomoravský kraj
18. 1. 2017 - 18:48
4 500 Kč
Prodávající

Popis

Pronájem neprůchozího pokoje ideálně pro jednu slečnu 4 500 Kč; místo v dvoulůžkovém pokoji taktéž pro slečnu 2500 Kč


od 5.2. nabízíme neprůchozí pokoj a od února (případně dříve/později po domluvě) místo v dvoulůžkovém pokoji na bytě 3+1 na ulici Fillova v Brně-Lesná. Bydlí tu další 3 holky, hledáme proto spíše slečny, která by se k nám přidaly.
Je to nejlepší bydlení, co si můžeš přát. V bytě je vše co potřebuješ, včetně pračky, televize, internetu a vybavené kuchyně.
V pokoji zůstane postel a dvě skříně. V dvoulůžkovém je taktéž postel, dostatek úložného prostoru a psací stůl. Nájem je 4500 Kč za měsíc (vč. energií a internetu) + 2400 Kč vratná kauce při nástupu na byt. V případě druhého pokoje je to 2500 + záloha 2400.

Na bytě je fajn přátelská atmosféra, večerní degustace vína jsou na bytě velice oblíbené a o zábavu tu není nouze :) Nicméně, na bytě se většinou scházíme k večeru, hodně z nás studuje či pracuje. Pokud si myslíš, ze toto je přesně pro Tebe, napiš nám zprávu nebo zavolej :)
Od našeho skvělého bytečku je dostupnost do centra 15 minut (šaliny 9 a 11). Okolo deseti minut pěší chůze Albert, Billa, Lidl a do 20ti minut pěšky NC Královo pole, několik hospod a samozřejmě vinotéka. Pro sportovkyně máme pět minut od bytu i bazén a fitnesscentrum je také kousek. Ideální prostředí i pro běžkyně. V letě to máme i kousek ke koupališti na Králově poli.
PS: Zvířata nejsou povolena.

Hledá se spolubydlící,samostatný pokoj+1 v dvoulůžkovém pok.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Barbora Svejdikova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!