Home Byty - prodej, pronájem Byty na prodej Prodej bytu 5+kk 132 m² v atraktivní novostavbě
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej bytu 5+kk 132 m² v atraktivní novostavbě

Králův Dvůr
8. 7. 2020 - 17:30
4 990 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím k prodeji novostavbu luxusního dvoupatrového bytu 5+kk, o obytné ploše 132 m2, ve 3. nadzemním podlaží viladomu v Králově Dvoře – Levíně se dvěma balkony a koupelnami.



Dům je situován v příjemném prostředí s nádherným panoramatickým výhledem do okolní krajiny (Český kras a Křivoklátsko) a je kombinací moderního bydlení alpského stylu (známého z podobných německých, švýcarských a rakouských projektů), nádherné přírody a výborné dopravní dostupnosti do Králova Dvora, Berouna, Prahy a Plzně. V domě se nachází 3 bytové jednotky.



Umístění domu nabízí to nejlepší co může daná lokalita poskytnout a tím je veškerá občanská vybavenost včetně kompletní zdravotnické péče, kvalitní služby, zavedené školy a školky, sportoviště a bazény, cyklostezky, aquapark, supermarkety a kulturní život. Funkce a nezbytnost zde splývá v jedno.



Byt má svůj vlastní plynový kondenzační kotel s ohřevem vody, vlastní měřiče vody, plynu a elektřiny. Dům je postaven klasickou technologií vyzdívání (Porotherm), střecha je pokryta kvalitní střešní krytinou (Mediterran) s dlouholetou zárukou. Toto vše zajišťuje velice ekonomické a přitom komfortní vytápění bytu. Po vstupu se nachází chodba (15.46 m2), koupelna s vanou (4.95 m2), oddělené WC, obývací pokoj s rozdělením pro kuchyňský kout (27.40 m2) se samostatným vstupem na balkon (3.00 m2), obytný pokoj (16.16 m2) a další obytný pokoj (16.17 m2) se samostatným vstupem na balkón (5.48 m2). Po dřevěném schodišti se vstupuje do horního druhého patra, kde se nachází 2 místnosti o celkové výměře (53.00 m2) a koupelna s WC. Druhé patro je prosvětleno střešními okny. V bytě jsou položeny plovoucí podlahy (chodba a spodní koupelna + wc dlažba).



Nájezd na dálnici D5 (Praha - Plzeň) se nachází 1 km od domu (Praha 22 km - 12 minut jízdy autem).

Výborná dopravní dostupnost i prostředky MHD směr Králův Dvůr, Beroun, Zdice a Hořovice z autobusové zastávky 150 m od domu. Ze stejné zastávky lze využít i příměstskou autobusovou dopravou do Prahy (Zličín a Nové Butovice), která trvá cca 30 minut a ve špičce jezdí každých 15 minut. V dosahu je i vlaková zastávka a Hlavní nádraží Beroun.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej bytu
Dispozice bytu
5+kk
Druh vlastnictví
osobní
Materiál stavby
cihla
Energetická třída (štítek)
C
Vybavenost bytu
nezařízeno
Stav bytu
velmi dobrý
Podlahová plocha bytu (m²)
132
Podlaží, v němž je byt
3.

balkón, terasa, lodžie nebo předzahrádka
Novostavba

Prodej bytu 5+kk 132 m² v atraktivní novostavbě

Zavřít Zavřít
Prodávající
Oxana Habada
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!