Home Byty - prodej, pronájem Byty na prodej Prodej apartmánu Loučná pod Klínovcem
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej apartmánu Loučná pod Klínovcem

Loučná pod Klínovcem
26. 2. 2020 - 09:11
2 600 000 Kč
Prodávající

Popis

Exkluzivně nabízíme luxusní horský apartmán u vleku s parkovacím místem. Apartmán se nachází v uzavřeném areálu se správcem objektu. Je zde trvale zabezpečena kompletní správa nemovitosti a pokud budete mít zájem tak i správa Vašeho apartmánu. Tím se z Vaší investice, kdy se nebudete muset o nic starat, stane vzhledem k umístění apartmánů investice se zajištěným výnosem. Kompletně vybavený apartmán se prodává plně vybavený. V apartmánu je ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou a koupelna se sprchou. Lyžaři jistě ocení možnost dojít cca 150 metrů k lanovce, nastoupit na lyže a posledním sjezdem dojet zpět přímo k domovu. Umístění stavby v bezprostřední blízkosti lanovky (hned u centrálního parkoviště) ve Skiareálu Klínovec, přináší vysoký komfort pro sportovní aktivity, současně ale architektonické řešení komplexu nabízí dostatek soukromí pro odpočinek a relaxaci.

Vzdálenost od Prahy je jen 120 km, od Plzně 100 km. Na Klínovci nejsou opomenuti ani letní návštěvníci, je zde vybudován cyklopark – TrailPark, který je považován za jeden z nejlepších v Evropě.

Můžete si zajezdit celkem na 31,5 km sjezdovek se 5 lanovkami, 11 vleky a 5 lyžařskými pásy dětských parcích. Nové lanovky jsou kryty typickou oranžovou bublinou, která vám poskytne nadstandardní komfort při cestě za vašimi lyžařskými dobrodružstvími . Nejdelší ze sedačkových lanovek obsluhuje novou sjezdovku do Jáchymova, která s délkou 2 950 metrů a šířkou 50 – 100 metrů patří k nejdelším a nejširším sjezdovkám v České republice., několik lanovek má vyhřívané sedačky


CENA APARTMÁNU 2 000 600

Parametry

Povaha inzerátu
prodej bytu
Dispozice bytu
garsoniéra
Druh vlastnictví
osobní
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
venkovní parkoviště
Stav bytu
dobrý
Podlahová plocha bytu (m²)
23
Podlaží, v němž je byt
1.
Rok kolaudace
2011

balkón, terasa, lodžie nebo předzahrádka
Novostavba
Zpráva pro realitky

Prodej apartmánu Loučná pod Klínovcem

Zavřít Zavřít
Prodávající
Elmar Chmel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!