Home Byty - prodej, pronájem Byty na prodej Rodinné byty se zahradami - Vinoř - Podolanka 2
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Rodinné byty se zahradami - Vinoř - Podolanka 2

Podolanka
22. 7. 2016 - 14:12
5 890 000 Kč

Popis

Prodej nízkoenergetických novostaveb bytů se zahradami, v individuálně pojatém projektu, v nově vybudované lokalitě v Praze Vinoři - v obci Podolanka. Jedná se o nově zaváděný typ bydlení Rodinné byty se zahradami, které realizujeme na více místech v ČR. Pozemek o výměře 470 m2 se nachází ve výjimečně klidné lokalitě. Projekt je navržen tak, aby co nejméně narušoval jedinečnost okolní přírody. Dům je při svém vstupu a příjezdu přízemní, směrem do zahrady dvoupodlažní, se zatravněnou střechou a nerušeným výhledem do Cvrčovického biokoridoru na jižní světovou stranu.

Předmětem prodeje je novostavba bytu 4+kk na ploše 151 m2, se zahradou 385 m2 a garáží pro auto. Principiálně se jedná o byt v rodinném domě o dvou bytových jednotkách s oddělenými vstupy i pozemkem. Stavebně v rozsahu dvou RD. Kupující ovlivňuje dispoziční řešení a vnitřní vybavení, které je dáno do určené ceny standardu s individuálním výběrem ve vybraných obchodních domech.

Uvedená cena je konečná za zkolaudovaný byt na klíč ve standardu, včetně pozemku, včetně napojení na IS. Cena neobsahuje jen oplocení a kuchyňskou linku. K nastěhování do 6 měsíců. Začátek výstavby na podzim tohoto roku. Stavba bude provedena technologií dřevostavby systémem K-Kontrol Czech Pan. Stavba je výrazně nízkoenergetická, téměř na hranici pasivního domu, realizovaná z nejmodernějších dostupných materiálů na trhu a technologických postupů.

V oblíbené Praze - Vinoři je veškerá občanská vybavenost a spojení na metro Letňany za 14 minut. Celou výstavbu i koupi pozemku lze hradit z výhodného přednastaveného úvěru pro tento typ staveb - v HB, se splátkami až po kolaudaci. Ojedinělá nabídka bydlení za bezkonkurenční ceny na trhu, pro bližší info jsme k dispozici.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej bytu
Dispozice bytu
4+kk
Druh vlastnictví
osobní
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
vlastní garáž
Energetická třída (štítek)
A
Vybavenost bytu
nezařízeno
Stav bytu
projekt
Podlahová plocha bytu (m²)
151
Podlaží, v němž je byt
2.

balkón, terasa, lodžie nebo předzahrádka
Novostavba
Zpráva pro realitky

Rodinné byty se zahradami - Vinoř - Podolanka 2

Zavřít Zavřít
Prodávající
Developers 4you s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!