Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Pronájem kompletně zařízeného mezonetu 3kk (140m2) Korunní Dvůr, 2 parkovací místa, sklep
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem kompletně zařízeného mezonetu 3kk (140m2) Korunní Dvůr, 2 parkovací místa, sklep

Praha
2. 4. 2021 - 06:35
38 000 Kč

Popis

Pronájem kompletně vybaveného luxusního mezonetového bytu 3kk (140m2) s dvěma parkovacími místy, situovaného ve 3. patře atraktivního bytového komplexu Rezidence Korunní Dvůr s recepcí na Královských Vinohradech k okamžitému nastěhovaní. Cena nájmu zahrnuje kompletní vybavení dvě parkovací místa sklep.

Rezidence Korunní Dvůr je určena všem zájemcům o bydlení v Praze, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v samém centru Prahy, na Vinohradech. Luxusní charakter rezidence není dán jen její architektonickou kvalitou, provedením a výbavou, ale také lokalitou, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem.

Velkorysý otevřený prostor obývacího pokoje, kvalitní materiály a nadčasovost, to je charakteristika tohoto krásného bytu. Právě díky velkým, otevřeným plochám a výšce stropů působí byt prostorově velkoryse a vzdušně.

Společenská zóna bytu je tvořena otevřeným prostorem obývacího pokoje s kuchyní, jídelním prostorem a výstupem po schodišti do odpočinkové části bytu s galerií a posezením, dvěma ložnicemi se en suite koupelnou a toaletou. Zbytek dispozice zahrnuje vstupní halu se zabudovanými šatními skříněmi, samostatnou toaletu.

Luxusní mezonet nadstandardně vybaven, připraven k okamžitému nastěhování. Vybavení zahrnuje dřevěné podlahy, vlastní plynový kotel, nová pračka a sušička, AMG,koupelnovým nábytkem s vanou, mozaiková dlažba a obklady v koupelně a na toaletě, plně vybavená kuchyně v bílém designu se všemi spotřebičemi a nádobím, jídelní kout s posezením pro šest osob, rozkládací pohovkou s designovými křesílky v hnědém odstínu, stolek, TV, dominatní schodiště v obývací části s výstupem do odpočinkové zóny bytu se dvěma ložnicemi, nové postele včetně nových matrací. Designové osvětlení v celém bytě, alarm. Klimatizace v celém bytě.

Luxusní bydlení v Rezidenci Korunní Dvůr je spojení vysokých nároků na bydlení v luxusním privátním prostředí rezidence s recepcí s bezprostřední vzdáleností od centra metropole, v těsné blízkosti MHD, od nástupní stanice metra Flora, nákupních možností a mnoha restaurací a kaváren.

Stanice Metra Flora v minutové vzdálenosti, stanice tramvaje přímo před domem.

Energetická náročnost budovy: B ID nemovitosti HMA0368-0003.
-----------------------------

Poznámka k ceně:

-----------------------------

Číslo zakázky: HMA0368-0003
-----------------------------

Lokalita: Praha 2, Korunní

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
jiné dispozice
Materiál stavby
cihla
Podlahová plocha bytu (m²)
140
Podlaží, v němž je byt
4.

sklep nebo podobný vlastní prostor
výtah
Mezonet / loft

Pronájem kompletně zařízeného mezonetu 3kk (140m2) Korunní Dvůr, 2 parkovací místa, sklep

Zavřít Zavřít
Prodávající
FARAON reality, s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!