Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Pronájem bytu 4kk, 135 m2, u nám. Jiřího z Poděbrad
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem bytu 4kk, 135 m2, u nám. Jiřího z Poděbrad

Praha
9. 1. 2019 - 07:45
89 800 Kč

Popis

V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

Zcela nový, luxusní byt 4kk, 134,9 m2, v 1. patře kompletně zrekonstruovaném činžovním domě s parkovacím místem a s výtahem, se zachovanými původními prvky. Atraktivní a žádaná lokalita přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad v minutové vzdálenosti na metro ( stanice metra Jiřího z Poděbrad) a tramvajovými spoji, s veškerou občanskou vybaveností v místě.

Interiér bytu tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, hlavní ložnice s prostornou šatnou a sun suite koupelnou s vanou , druhá ložnice se šatnou, ložnice orientovaná do klidného upraveného vnitrobloku, další koupelna se sprchovým koutem, vstupní hala se šatními skříněmi, technická místnost.

Nadstandardní vybavení zahrnuje kvalitní materiály a špičkové zpracování, velká okna, dubové parkety, velkoformátová dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, prostorné vestavěné skříně, plynový kotel, pračka, sušička, klimatizace, vinotéka, zásobník na ohřev talířů, množství úložného prostoru, sklep.

K bytu také náleží parkovací místo cca 350 m od domu.
Prestižní rezidenční lokalita pražských Vinohrad disponuje veškerými službami a výborným spojením MHD do centra metropole. Jen pár kroků od velmi klidné polohy bytu, se nachází nepřeberné množství kaváren a restaurací, populární tradiční trh na nám. Jiřího z Poděbrad, velký výběr školek, škol, divadlo Na Vinohradech a v pěší vzdálenosti oblíbené Riegrovy sady.
Výhodná lokalita přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad se stanicí metra a tramvajovými spoji, s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti) ID nemovitosti HMA0501-0001.
-----------------------------
Poznámka k ceně: 2000/osoba + elekřina na nájemce
-----------------------------
Číslo zakázky: HMA0501-0001
-----------------------------
Lokalita: Praha 3, Laubova

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
jiné dispozice
Materiál stavby
cihla
Podlahová plocha bytu (m²)
134

balkón, terasa, lodžie nebo předzahrádka
sklep nebo podobný vlastní prostor
výtah

Pronájem bytu 4kk, 135 m2, u nám. Jiřího z Poděbrad

Zavřít Zavřít
Prodávající
FARAON reality, s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!