Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Kompletně vybavený byt v novostavbě se zahradou a parkováním
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kompletně vybavený byt v novostavbě se zahradou a parkováním

Praha
3. 3. 2021 - 20:06
23 900 Kč
Prodávající

Popis

Přenechám k užívání zcela vybavený byt s vlastním parkovacím stáním a krásnou zahradou s anglickým trávníčkem, posezením na grilování a ovocnými keři.

Byt je zařízen veškerým nábytkem, včetně televize, hi-fi sestavy, pračky, kuchyně disponuje kvalitní kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči, kuchyňskými přístroji a nádobím. V předsíni je objemná vestavná šatní skříň s botníkem. V ložnici velkorysá šatní skříň s širokou manželskou postelí, nové ložní prádlo, ručníky aj. Pro péči o zahradu je k dispozici všechna potřebná zahradní technika. Vše je zcela nové.

Zahrada je orientována do zástavby rodinných domů starých Stodůlek, nabízí absolutní klid a k poslechu zpěv ptáků a šumění listí. Přístup na ni je pouze z bytu, a je obklopena dalšími zahradami.
Kromě posezení na grilování je na zahradě i okrasný záhon s květinami, jenž nabízí možnost pěstitelské seberealizace, a tři ovocné keře, které kvetou a budou letos plodit – maliník, ostružiník a černý rybíz. Na zahradě je i malá ptačí budka, která visí na ozdobné, libě střižené vrbě, v níž již bydlí jedna malá nájemnice – zřejmě sýkorka.

Umístění bytu je při tom přímo na trase metra B. Mezi stanicemi Luka a Stodůlky. Velmi dobře dopravně dostupné jsou tak například kancelářské komplexy Nové Butovice, Stodůlky nebo Zličín. Vše do 10 minut cesty pěšky, autem i MHD. Stanice autobusu 2 minuty od bytu, metro 7 minut.

Uvítám slušné nájemníky, nekuřáky bez větších domácích zvířat.

K nastěhování od 21. srpna 2020.

K ceně nájmu zúčtovatelné zálohy za plyn, vodu, elektřinu a TV poplatky ve výši 3 600 Kč.

***************************************

Fully furnished apartment in a new building with a beautiful garden and parking

A fully equipped apartment with private parking and a nice garden with English lawn, barbecue and fruit bushes.

The apartment is furnished with all furniture, including television, hi-fi set, and washing machine. The kitchen is equipped with quality built-in appliances and kitchen utensils. In the hall, there is a large built-in wardrobe. The bedroom provides a generous wardrobe with a wide double bed, new bed linen, towels, etc. All gardening equipment is available to care for the garden. Everything is completely new.

The garden is oriented towards other gardens of the family houses in Stodulky, offers absolute peace and listening to birds singing and leaf rustling. Access to the garden is only from the apartment and it is surrounded by other gardens.
In addition there is the barbecue sitting place and a flower bed in the garden, which offers the possibility of cultivation and gardening self-realization. Three fruit bushes are now in bloom and will provide fruits this year - raspberry, blackberries and black currants. There is also a small bird's bay in the garden, hanging on a decorative, gracefully cut willow, in which a small birdy tenant lives already.

The location of the apartment is directly on the metro line B. Between the stations Luka and Stodulky. The office complexes Nove Butovice, Stodulky or Zlicin are very easily accessible by public transport. All within 10 minutes on foot, by car or by public transport. Bus station is 2 located minutes from the apartment, metro 7 minutes by foot.

I welcome decent tenants, non-smokers without bigger pets.
To move in from August 21st, 2020.
To the rental price a billable deposit for gas, water and electricity of CZK 3,600.

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
3+kk
Materiál stavby
cihla
Energetická třída (štítek)
B
Vybavenost bytu
kompletně zařízeno
Stav bytu
velmi dobrý
Podlahová plocha bytu (m²)
80
Podlaží, v němž je byt
1.

balkón, terasa, lodžie nebo předzahrádka
sklep nebo podobný vlastní prostor
Novostavba
Zpráva pro realitky

Kompletně vybavený byt v novostavbě se zahradou a parkováním

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jaroslav Malsa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!