Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Pronájem bytu 3+1, 112m2, s výhledem na Prahu.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem bytu 3+1, 112m2, s výhledem na Prahu.

Praha
26. 2. 2018 - 15:27
38 000 Kč
Prodávající

Popis

Pronájem světlého prostorného bytu 3+1, o rozloze 112 m2 s terasou a dechberoucím výhledem na Prahu v uzavřeném rezidenčním komplexu Villa Park Strahov.
Komplex disponuje 24h recepcí, ostrahou a uzavřenou zahradou ve vnitrobloku. Exkluzívní klidná lokalita s výbornou dostupností do centra, Francouzské mezinárodní školy a na letiště. Hned u komplexu je vstup do Petřínské zahrady s rozhlednou a snadným přístupem do Hradčanského hradu, renomovaným restauracím Strahovského kláštere a Malé strany. Vyhledávaná a klidná lokalita v rychlém dosahu centra, v blízkosti sportovišť a parku Ladronka.
Interiér bytu nabízí plně vybavenou spotřebiči Siemens kuchyň se vstupem na terasu, obývací pokoj s výhledem na Prahu, 2 ložnice, koupelnu s vanou a WC, toaletu pro hosty, prádelnu a vstupní halu. Velká francouzská okna, parkety, vestavěné skříně v hale a obou ložnicích, videotelefon, internetové připojení, žaluzie na všech oknech, pračka. Parkování v podzemní garáží je součástí nájemné ceny. Vedle domu je zastávka MHD s přímým autobusem na metro Anděl nebo Malostranská.

Poplatky činí 6000 Kč/měs. Elektřinu a plyn nájemník hradí sám.



A bright spacious apartment 3+1(2 bedrooms), ​​112 m2, with a garage, terrace and breathtaking view of Prague in a closed residential complex Villa Park Strahov is for rent.
The complex has 24-hour reception, security and a closed garden in the courtyard. Exclusive, quiet location with excellent access to the center, French International School and the airport. Right next to the complex there is an entrance to the Petřín Garden with a lookout tower and easy access to Prague Castle & Hradčany, the renowned restaurants of the Strahov Monastery and Mala Strana. A sought-after and quiet location with a fast access to the center, close to the sport grounds and the popular Ladronka Park with skating tracks.
The interior of the apartment consists of fully equipped with Siemens appliances kitchen with the access to the terrace, living room with a beautiful view of Prague, 2 bedrooms, bathroom with bathtub and WC, guest WC, laundry room and entrance hall. Large French windows, parquet floors, built-in wardrobes in the hall and both bedrooms, videophone, internet access, blinds on all windows, washing machine. Parking in the underground garage is included in a rent price. Next to the house there is a public bus stop with a direct bus to Andel or Malostranska metro stations.
Utilities are 6000czk/month + gas and electricity.

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
3+1
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
společná garáž
Energetická třída (štítek)
B
Vybavenost bytu
částečně zařízeno
Stav bytu
velmi dobrý
Podlahová plocha bytu (m²)
112
Podlaží, v němž je byt
3.

balkón, terasa, lodžie nebo předzahrádka
výtah
Novostavba
Zpráva pro realitky

Pronájem bytu 3+1, 112m2, s výhledem na Prahu.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Stanislav Lavrynenko
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!