Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Pronájem Byt 2+1, 71 m2, Praha 1, Nové Město
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem Byt 2+1, 71 m2, Praha 1, Nové Město

Praha
14. 9. 2018 - 06:38
21 500 Kč
Prodávající

Popis

Pokud hledáte nádherné bydlení v nově vybudovaném bytě 2+1 o velikosti 70,6 m2, který se nachází přímo v srdci Prahy, ve vyhledávané lokalitě Praha 1 - Nové Město neváhejte a volejte na tel. číslo 602 732 968.
Vzdušný a prostorný podkrovní byt je vybaven novou kuchyňskou linkou se zabudovanou sklokeramickou varnou deskou a elektrickou troubou, koupelna se sprchovým koutem a WC. Topení a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel s podlahovým topením, na podlaze plovoucí podlaha a dlažba. Videoprohlídka bytu ke shlédnutí zde: https://youtu.be/XuWEyeK19e0
Byt se nachází v klidné jednosměrné ulici v historickém centru Prahy ve velice malebné a vyhledávané lokalitě nedaleko Václavského a Staroměstského náměstí. V okolí naleznete vynikající občanskou vybavenost a možnost klidného odpočinku. V blízkosti jsou obchodní centra Palladium a Kotva, bohatý výběr kvalitních restaurací a kaváren. Je to velmi vyhledávané místo pro ty, kteří chtějí bydlet v centru města a využívat veškerou občanskou vybavenost v blízkosti stanice metra ,,A/B“ Můstek a tramvajové stanice.
Cena nájmu je 21.500 Kč bez energií a služeb, které budou stanoveny dle počtu osob, majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu. K ceně je nutno připočítat úhradu provize RK. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléře. Kdy budete mít svůj domov Vy?

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
2+1
Materiál stavby
cihla
Energetická třída (štítek)
G
Stav bytu
nově dostavěno
Podlahová plocha bytu (m²)
71
Podlaží, v němž je byt
4.

Pronájem Byt 2+1, 71 m2, Praha 1, Nové Město

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Váhala
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!