Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Pronájem 2+kk, 43 m2, 3.NP Praha 4 - Nusle
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem 2+kk, 43 m2, 3.NP Praha 4 - Nusle

Praha
3. 6. 2020 - 16:46
15 000 Kč
Prodávající

Popis

Přejete si být nájemcem v krásném tichém bytě 2+kk kousek od parku, s perfektním dopravním spojením? Pak je pro Vás pronájem našeho bytu 2+kk v Rezidenci u Jezerky II v ul. Horní 8 v Nuslích tím pravým místem!

Byt i dům právě prošel kompletní rekonstrukcí a je volný ihned.

Byt o výměře 42,2m2 + sklepní kóje 4,6m2 se nachází ve třetím nadzemním podlsží domu s výtahem a výhledem do klidného vnitrobloku. Parkování před domem.

Dispozice a vybavení: Prostorná předsíň se skříní, věšákem a botníkem. V obývacím pokoji zcela nová moderní kuchyně kompletně vybavená vestavnými spotřebiči: myčkou, mikrovlnou troubou, lednicí, multifunkční troubou, sklokeramickou deskou a dřezem. Ložnice se šatnou. Moderní koupelna se sprchovým koutem a automatickou pračkou. Nové bezpečnostní vstupní dveře, nová plastová okna. Vytápění moderním elektrickým kotlem s velmi úsporným provozem, bojler na vodu. Bezproblémové připojení k internetu a kabelové televizi. Ostatní vybavení dle dohody.

Nusle, tradiční městská část v širším centru Prahy, Vám umožní vstávání bez hluku velkoměsta a zároveň bezpečný návrat domů z večírku. V bezprostředním okolí naleznete např. obchod s potravinami, mnoho zajímavých restaurací, park Jezerka nebo slavné divadlo Na Jezerce.

Přímé spoje do centra tramvají nebo autobusem - vzdálenost 290m k zastávce tramvaje Horky. Byt se pronajímá nekuřákům. Zvířata nejsou povolena. Finance - nájemné 15.000,-/měs + 3.600,-/měs za služby pro 2 osoby, kauce 20.000,-. Provize 15.000,-. Volné ihned. DOPORUČUJI !! Volejte 727977585.

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
2+kk
Materiál stavby
cihla
Vybavenost bytu
částečně zařízeno
Stav bytu
velmi dobrý
Podlahová plocha bytu (m²)
43
Podlaží, v němž je byt
3.

sklep nebo podobný vlastní prostor
výtah
Zpráva pro realitky

Pronájem 2+kk, 43 m2, 3.NP Praha 4 - Nusle

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Kotoun
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!