Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Brno - Líšeň, pronájem bytu OV 1+kk, 42,50 m2, lodžie, vybavený, po rekonstrukci – byt
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Brno - Líšeň, pronájem bytu OV 1+kk, 42,50 m2, lodžie, vybavený, po rekonstrukci – byt

Brno
14. 4. 2021 - 06:03
9 000 Kč

Popis

Nabízíme k pronájmu krásný byt dispozice 1+kk o přibližné podlahové ploše 42,50 m2 v cihlovém domě v Brně – Líšni, na ulici Leskauerova. Cihlový dům byl postaven cca před 10-ti lety, má pouze dvě patra a byt se nachází v prvním patře. Velkou předností bytu je lodžie velikosti cca 5,50 m2, kde je možné si posedět za každého počasí.

V kuchyni se nachází kuchyňská linka s vestavnou troubou a varnou deskou, součástí je lednice, běžný porcelán a jídelní příbory. Hrnce je nutné dokoupit. Na podlaze kuchyňského koutu je dlažba. V obývací části je sedací souprava s rozkládací pohovkou, nábytek s úložným prostorem. Na zemi je laminátová podlaha. Televize není součástí. Obytnou část lze rozdělit např. policovým systémem na spací kout a obývací kout.

V koupelně je prostorná vana, umyvadlo, toaleta je součástí koupelny. Na podlaze je dlažba, je zde přívod na pračku, která není součástí. Je nutné dokoupit zrcadlo. Velkou výhodou je kotelna v domě, teplotu vyhřívání bytu lze nastavit na požadovanou hodnotu na termostatu přímo v bytě.

Po dohodě lze mít sebou i zvířátko, které je zvyklé žít v bytě a nebude rušit sousedy. Kuřáci – ne. Vhodné pro dlouhodobý pronájem.

Cena vč. inkasa – 12.000 Kč/měsíc (cena: 9.000 + 3.000 inkaso). Majitel požaduje 1 nájem dopředu + 10.000 Kč vratnou kauci.

Oblast Staré Líšně poskytuje obyvatelům dostatek sportovního vyžití – fotbalové hřiště za domem, v blízkosti tenisový kurt, Mariánské údolí, možnost cyklistiky a procházek v přírodě, ale zároveň veškerou občanskou vybavenost – obchody, škola, školka.

Doprava: autobus
č. 58 – směr Židenice,
č. 78 – směr Modřice – Olympia
č. 55 – směr Mariánské údolí
č.151 – směr Židlochovice, Šlapanice

Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
-----------------------------

Poznámka k ceně: + inkaso ve výši 3.000,- Kč. Bez provize.
-----------------------------

Číslo zakázky: 5337L009
-----------------------------

Lokalita: Brno

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
1+kk
Materiál stavby
cihla
Energetická třída (štítek)
G
Podlahová plocha bytu (m²)
42
Podlaží, v němž je byt
1.

Brno - Líšeň, pronájem bytu OV 1+kk, 42,50 m2, lodžie, vybavený, po rekonstrukci – byt

Zavřít Zavřít
Prodávající
COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!