Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Slunný nový hezký byt 1kk, kousek od centra Brna
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Slunný nový hezký byt 1kk, kousek od centra Brna

Brno
12. 8. 2020 - 12:29
11 500 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím přímo od majitele k dlouhodobému pronájmu zcela nový 1kk byt 44m² s terasou (8m²) a krásným výhledem na Brno (Špilberk, Petrov). V bytě je nová kuchyňská linka vč. spotřebičů (digestoř, trouba, varná deska, lednice, mikrovlnka, konvice), jídelní stůl se židlemi, koupelna (5m²) se sprch. koutem, pračkou, v předsíni (4,50m²)je na míru vestavěná komora, plovoucí podlaha, dlažba, plastová okna. V relaxační části bytu s kk (25m²) je umístěna pohodlná kožená sedačka s TV stolkem a manželskou postelí vč. nové matrace. Byt má také novou klimatizaci.
Byt je bezbariérový a náleží k němu sklep, možnost užívat zahradu na grilovaní, výtah, zahradní nábytek na terase a využití parkování před domem. Ideální pro 1 až 2 osoby.
Leží v klidné lokalitě a blízkosti vycházek na Bílou Horu, zastávka MHD u domu, Poliklinika na Viniční, nedaleko obchodní dům Lidl nebo 3 zastávky na hl. nádraží Brno a OC Vaňkovka, Fitness centrum AFIT 200 metrů od domu. Pokud máte rádi pizzu a burger, tak určitě oceníte i restauraci Don Antonio. Dobrá dostupnost na rychlostní silnici směr Olomouc nebo D1 směr Praha.

Hledám solidního nájemce (proto je cena taková, jaká je), který byt nevybydlí, ale bude o něj pečovat, pokud možno tak bez domácích mazlíčků, nekuřák. K nastěhování od 1. 10.2020.Poplatky za domovní služby činí 1600,- + 600,- elektřina + 400,- internet, 11.500,- pronájem. Celkem 14.100,-. Požaduji vratnou kauci ve výši 23.000,-.

Vážní zájemci prosím volat, prohlídky dle domluvy. NEVOLAT RK! Lucie 606 169 754

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
1+kk
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
venkovní parkoviště
Energetická třída (štítek)
B
Vybavenost bytu
kompletně zařízeno
Stav bytu
nově dostavěno
Podlahová plocha bytu (m²)
44
Podlaží, v němž je byt
2.

balkón, terasa, lodžie nebo předzahrádka
sklep nebo podobný vlastní prostor
výtah
Novostavba
Zpráva pro realitky

Slunný nový hezký byt 1kk, kousek od centra Brna

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Lucie
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!