Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Pronájem krásného prostorného bytu 1+kk s balkonem Kyje
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem krásného prostorného bytu 1+kk s balkonem Kyje

Praha
22. 10. 2018 - 10:55
12 000 Kč
Prodávající

Popis

Dobrý den,
nabízíme k pronájmu krásný prostorný slunný byt 1+kk o rozloze 31 m2 s velkým balkonem o výměře 8,1 m2 s pěkným výhledem na panorama Prahy a do zeleně s orientací na jihozápad. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží z celkem 4 v novostavbě z roku 2014 - je po prvním majiteli ve velmi dobrém stavu. Byt je zcela vybavený - kuchyňská linka s vestavěnou horkovzdušnou troubou, varnou deskou, digestoří a ledničkou; dále je ve vybavení bytu velká šatní skříň v chodbě, koupelna se sprchovým koutem, závěsnou toaletou, umyvadlem a pračkou se sušičkou; jídelní stůl a rozkládací pohovka s kvalitními matracemi k trvalému spaní. Byt je k nastěhování ihned. Nájem činí 12 000,- Kč měsíčně + 2 500,- Kč za energie atd. (voda, teplo, elektřina, odpadky, úklid společných prostor). Vratná jistota činí dva nájmy (24 000,- Kč), hradí se při podpisu smlouvy. Smlouva je podepisována na 1 rok s automatickým prodloužením při oboustranné spokojenosti, preferujeme dlouhodobý pronájem. Byt je nekuřácký (možnost kouření na balkoně), domácí zvířátka dohodou.

Novozástavba Kyje, kde se bytový dům nachází, je klidnou lokalitou s výbornou dostupností do města - cca 10 min pěšky na metro Rajská zahrada/autobusem 3 zastávky, autobusová zastávka je 2 min od domu; ale díky tomu, že je situována na okraji Prahy, nabízí louky, pole ihned za domem, blízko např. Satalická obora, Hloubětínský park (pro pěší výlety, cyklistiku, běh, venčení pejsků apod.). Lokalita nabízí hned několik mateřských, základních i středních škol, lékaře, veterináře a mnoho nákupních možností (Rajská zahrada/Černý most).

V případě vážného zájmu nám prosím napište na bytsicherova@seznam.cz nebo volejte na +420721291159. RK prosíme nepsat, nevolat.

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
1+kk
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
venkovní parkoviště
Vybavenost bytu
kompletně zařízeno
Stav bytu
velmi dobrý
Podlahová plocha bytu (m²)
31
Podlaží, v němž je byt
2.
Rok kolaudace
2014

balkón, terasa, lodžie nebo předzahrádka
výtah
Novostavba
Zpráva pro realitky

Pronájem krásného prostorného bytu 1+kk s balkonem Kyje

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zuzana Růžičková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!