Home Byty - prodej, pronájem Byty na prodej Koupím Váš byt a nechám Vás v něm levně bydlet
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Koupím Váš byt a nechám Vás v něm levně bydlet

Praha
26. 3. 2019 - 20:20
Dohodou
Kupující

Popis

Prvně sdělím, že nejsem žádný realitní makléř, finanční poradce ani žádná podobná firma. Jsem soukromá osoba, jež nadále nechce mít peníze uloženy v bance s mizerným úročením, ani nechce investovat do rizikových fondů či komodit. Proto rovnou požádám makléře, finanční poradce a podobné loupežníky, aby mne nekontaktovali, bude to totiž pro ně ztrátou času. Nyní k věci:

Koupím byt v Praze o libovolné velikosti, avšak ne menší než 1+kk či 1+1 o velikosti pod 30m2 a zároveň ne větší než 2+kk či 2+1 o velikosti nad 70m2. Koupím obsazený byt, který nepotřebuji ke svému bydlení a ani na něm nepotřebuji vydělávat. Jde mi zejména o rozumné uložení peněz a udržení jejich hodnoty. Pro to se hodí ideálně byt, který mohu přenechat k dalšímu bydlení původnímu majiteli, jenž zrovna potřebuje peníze například na splacení svého dluhu, anebo důchodci, jenž žije tak říkajíc z ruky do úst a nějaké peníze by se mu hodily, ovšem nechce nebo nemůže se vystěhovat.

Za byt nemohu dát tržní cenu, protože tolik peněz jednoduše nemám. Dát mohu tak třetinu až polovinu jeho ceny, tedy něco kolem milionu korun, s tím však ale, že s původním majitelem nemám problém podepsat rozumnou nájemní smlouvu, eventuálně s důchodcem věcné břemeno garantující poklidné, únosné a důstojné dožití. Nemusím z bytu měsíčně těžit desetitisíce, jak těží běžní nájemci. Stačí částka rozumná například kolem dvou až třech tisíc, neboť tento nízký nájem vykoupí právě nižší cena bytu. Zadlužený nájemník mými penězi pohodlně splatí svůj dluh nebo důchodce v klidu dožije s tím, že se nemusí stěhovat, neboť já byt k žití nepotřebuji a budu v něm mít uloženy peníze, o které například vlivem inflace a podobných neduhů nepřijdu. A to je podle mě pro všechny strany fér.

Pokud Vás tato nabídka zaujala a chtěli byste vědět více, pojďme se sejít a vše společně prodiskutovat. Na koupi nijak nespěchám, zkrátka je tento inzerát vhodný pro ty, kdo by tuto nabídku mohl eventuálně využít. Děkuji Vám za pozornost a těším se na kontakt.

Parametry

Povaha inzerátu
jiný druh inzerce bytu
Druh vlastnictví
osobní
Materiál stavby
panel
Stav bytu
dobrý
Podlahová plocha bytu (m²)
30

Zpráva pro realitky

Koupím Váš byt a nechám Vás v něm levně bydlet

Zavřít Zavřít
Kupující
Martin Böhm
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!