Home Byty - prodej, pronájem Byty na prodej Prodej kompletně zrekonstruovaného bytu 5+kk s parkovacím st., Praha 9 Horní Počernice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej kompletně zrekonstruovaného bytu 5+kk s parkovacím st., Praha 9 Horní Počernice

Hlavní město Praha
7. 4. 2021 - 07:18
7 500 000 Kč
Prodávající

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje nabízíme k prodeji dispozičně velmi prakticky řešený byt v žádané lokalitě Praha 9 – Horní Počernice. Byt se nachází ve 3. nadzemním z celkových 5-ti podlaží udržovaného bytového domu v klidné části obce. Dům má pouze 9 bytových jednotek, což umožní budoucím majitelům klidnější bydlení. Krásný, kompletně zrekonstruovaný byt 5+kk upravený z původní dispozice 4+1, celková podlahová plocha bytu čítá 80,50 m2, lodžií (3,10 m2) s výhledem do klidné zeleně za domem, sklepem (3,20 m2) a vlastním parkovacím stáním. Byt se skládá z obývacího pokoje spojeného s příčkou odděleným kuchyňským koutem, dvou ložnic orientovaných na východ a dvou ložnic orientovaných na západ, oddělené koupelny a toalety. Byt byl kompletně rekonstruovaný v roce 2018 - nová elektřina v celém bytě (krom 1 ložnice), vyzděné jádro, nové interiérové dveře s obložkami, plovoucí podlahy, podhledy s bodovým osvětlením, nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - lednice, mrazák, myčka, sklokeramická varná deska, eletkrická trouba, vestavěná skříň v ložnici a na míru zhotovený úložný prostor na chodbě. Bytový dům je kompletně revitalizovaný - zateplení, fasáda, výtah, plastová okna, vstupy a stoupačky. Provozní náklady pro 5ti člennou rodinu jsou ve výši 5.200 Kč/měsíc + elektřina (1.600 Kč)

Městská část Horní Počernice nabízí veškerou občanskou vybavenost a mnoho příležitostí pro odpočinek, sportovní vyžití a zábavu pro rodiny s dětmi a nejen je. Kousek od domu je autobusová zastávka, která umožňuje 3 minutové spojení k zastávce „M“ Černý most a dále do centra za 20 minut. Dále je k dispozici i vlakové spojení s dostupností do centra za 14 min ve vzdálenosti 10 min od domu. Je zde několik základních i mateřských soukromých i státních školek, lesní školka, dále pak zdravotní středisko, sportovní areály, dětská hřiště, několik cyklostezek, Xaverovský háj vhodný pro procházky, posilovny, sokol a je plánovaná i výstavba venkovního koupaliště. Nákupní možnosti jsou v blízkém CČM.
Koupi bytu je možné financovat hypotečním úvěrem.

Majitelé nemovitosti mohou uplatnit své právo prodat nemovitost nejvyšší cenové nabídce. Ev. číslo: 633883.
-----------------------------

Poznámka k ceně: +popl. 5200, cena vč. kompletního realitního a p
-----------------------------

Číslo zakázky: 633883
-----------------------------

Lokalita: Praha 9, Božanovská

Parametry

Povaha inzerátu
prodej bytu
Dispozice bytu
5+kk
Druh vlastnictví
osobní
Materiál stavby
panel
Energetická třída (štítek)
B
Podlahová plocha bytu (m²)
80
Podlaží, v němž je byt
2.
Rok kolaudace
1980

sklep nebo podobný vlastní prostor

Prodej kompletně zrekonstruovaného bytu 5+kk s parkovacím st., Praha 9 Horní Počernice

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dumrealit.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!