Home Byty - prodej, pronájem Byty na prodej Nabízím byt 3+1 v žádané lokalitě
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nabízím byt 3+1 v žádané lokalitě

Přerov
6. 8. 2018 - 14:39
1 750 000 Kč
Prodávající

Popis

Velmi kvalitně a od základu zrekonstruovaný družstevní byt 3+1 o celkové ploše 69 m² ve stavu nového doposud neobývaného bytu.
Světlý byt s příjemným výhledem v klidné lokalitě. Dům je čistý, revitalizovaný, zateplený se všemi výhodami díky poloze kousek od nového Kauflandu.
V bytě je vše zcela nové, instalace elektřiny, vody, plynu, omítky, štuky, podlahy, dveře, obklady atd. Koupelna s rohovým sprchovým koutem z tvrzeného kvalitního skla, příprava na pračku, prostorná chodba, samostatné závěsné WC. Nová kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči, elektrická trouba, plynová varná deska, digestoř, příprava pro myčku. Ústřední dálkové topení. Úsporné designové LED osvětlení v celém bytě. V bytě jsou zcela nově dělané podlahy včetně podkladového vylití + plovoucí podlaha, keramická dlažba v koupelně. V celém bytě jsou nové dveře a vchodové dveře jsou bezpečnostní. Rozvody datové sítě, internetu a TV.
Bezproblémové parkování přímo před domem v klidné ulici. V okolí zeleň a veškeré zázemí - obchody, nákupní střediska, školy, restaurace atd.
Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Tato nabídka není určena pro realitní kanceláře ani makléře. Prosím nekontaktovat!

Parametry

Povaha inzerátu
prodej bytu
Dispozice bytu
3+1
Druh vlastnictví
družstevní
Materiál stavby
panel
Možnost parkování
venkovní parkoviště
Vybavenost bytu
nezařízeno
Stav bytu
nově dostavěno
Podlahová plocha bytu (m²)
69
Podlaží, v němž je byt
1.

sklep nebo podobný vlastní prostor
Zpráva pro realitky

Nabízím byt 3+1 v žádané lokalitě

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!