Home Byty - prodej, pronájem Byty na prodej Prodej, Byty 1+kk, 46,5m2 - Praha 8, Diamanty Karlín
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej, Byty 1+kk, 46,5m2 - Praha 8, Diamanty Karlín

Hlavní město Praha
11. 8. 2020 - 06:20
6 394 000 Kč
Prodávající

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt 1+kk, č. B6.01.4 o výměře 46,5 m2, v první etapě bytového projektu Rohan City v budově B6 - Diamanty Karlín.

Součástí výstavby první etapy projektu Rohan City jsou 4 bytové domy ve dvou různých sekcích označených jako Diamanty Karlína a Riviéra Karlín .

Diamanty Karlín od architekty Evy Jiřičné, AI Design;

Dva bytové domy s označením B5 a B6 jsou díky netradičnímu pětiúhelníkovému půdorysu atraktivní jak zvnějšku, tak zevnitř jsou neméně působivé díky citlivé práci se sklem a světlem. V kombinaci s duchem tradičního Karlína, skvělou dopravní dostupností, krásnými výhledy a množstvím zeleně okolo jde o stylové bydlení na ideálním místě.
Na obou domech je patrný rukopis uznávané architektky a designérky Evy Jiřičné, členky Royal Academy of Arts, jejíž práce je ověnčená řadou úspěchů ve světě. Vašemu budoucímu bydlení dodá styl a jedinečnost nejen diamantový půdorys domů, ale i další poklad, který obě budovy skrývají uvnitř. Jsou jím originálně řešená schodiště, jimiž se stala práce Evy Jiřičné pověstná a ikonická. Díky nim nabídnou obě budovy neopakovatelnou atmosféru.
Diamanty Karlín byly navrženy s ohledem na ekologii, udržitelný rozvoj a minimalizaci energetické náročnosti. Kvalitní zateplení obvodových konstrukcí je dokonce nad rámec požadavku normy. Společné zelené plochy jsou zavlažovány dešťovou vodou z akumulačních nádrží. Všechny nabízené byty mají minimalizované provozní náklady a přitom nabízejí vysoký komfort bydlení, ideální vnitřní mikroklima a účelně navržené dispozice.
V domech bude umístěno celkem 104 bytových jednotek a 2 nebytové jednotky. V domě B5 bude umístěná hlavní recepce společná pro oba domy.
-----------------------------

Poznámka k ceně: Uvedená cena je včetně DPH, možnost přikoupení parkovacího stání od 575 000,-.
-----------------------------

Číslo zakázky: B6.01.4
-----------------------------

Lokalita: Praha, Rohanské nábřeží

Parametry

Povaha inzerátu
prodej bytu
Dispozice bytu
1+kk
Druh vlastnictví
osobní
Materiál stavby
cihla
Energetická třída (štítek)
G
Podlahová plocha bytu (m²)
44
Podlaží, v němž je byt
1.

sklep nebo podobný vlastní prostor
výtah

Prodej, Byty 1+kk, 46,5m2 - Praha 8, Diamanty Karlín

Zavřít Zavřít
Prodávající
Firma63998611
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!