Home Byty - prodej, pronájem Pronájem bytů Pěkný byt v ŘRD 3+1, 90 m2, P 5 u metra Nové Butovice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pěkný byt v ŘRD 3+1, 90 m2, P 5 u metra Nové Butovice

Praha
15. 2. 2018 - 16:06
17 000 Kč
Prodávající

Popis

PRONAJATO!!! PRONAJATO!!! Mluvíme i rusky. Nabízíme k pronájmu, i pro cizince, pěkný byt v ŘRD 3+1, 90 m2, 2 patro cihla. V bytě jsou parkety, koberce a dlažba. Kuchyňská linka vybavena spotřebiči. Byt je žást. zařízený nábytkem. Výborná dostupnost na metro Nové Butovice anebo Hůrka - 6 min. pěšky. Dům se nachází v blízkosti chráněné krajiny - Prokopské údolí, nákupního centra Galerie Butovice - 5 min. pěšky. V současné době probíhá v bytě rekonstrukce! Cena: 17.000 Kč včetně poplatků. K nastěhování cca od 1.11.2017. Prohlídky jsou možné po dohodě. Majitelé preferují zájemce bez psů, koček a nekuřáky. Maximálně pro tři osoby! Tato nabídka rovněž není vhodná pro firmy, které pronajímají zaměstnancům.

V případě zájmu volejte prosím: Po-Ne 9:00 - 20:00. Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti).

Popis lokality:
Hlavní výhodou lokality Prokopské údolí je jedna z největších zelených ploch Prahy. Ta patří mezi nejvyhledávanější místa pro letní i zimní turistiku a rekreační sporty, jako jsou například cykloturistika, nebo jen pro klidné, relaxační procházky. Výjimečnost místa ještě podtrhuje možnost setkání s volně žijící zvěří. Prokopské údolí bylo vyhlášeno přírodní památkou.

We offer for rent very nice apartment in a row house, Ovčí hájek street, 3+1, 90 m2, 1st floor, brick house. On the floor there are parquets, carpets and tiles. The apartment is furnished. Kitchen is equipped with appliances. Underground station in walking distance (Hůrka or Nové Butovice). Very close to shopping centre Galerie Butovice and forest park Prokopské údolí – one of the biggest green areas in Prague. The apartment is currently under-construction. Viewings are possible from 14th of October. Owners prefer applicants without dogs and cats and non-smokers. Maximum for three persons! Please write an e-mail, message or call +420 773 528 898, Lidia Panova.

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem bytu
Dispozice bytu
3+1
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
venkovní parkoviště
Vybavenost bytu
částečně zařízeno
Stav bytu
dobrý
Podlahová plocha bytu (m²)
90
Podlaží, v němž je byt
3.

Pěkný byt v ŘRD 3+1, 90 m2, P 5 u metra Nové Butovice

Zavřít Zavřít
Prodávající
Věra Panová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!