Home Byty - prodej, pronájem Byty na prodej Hledáte bydlení na klidném místě, ale přitom v centru? Byt 3+1 s balkonem (možnost převodu do OV).
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hledáte bydlení na klidném místě, ale přitom v centru? Byt 3+1 s balkonem (možnost převodu do OV).

České Budějovice
3. 12. 2019 - 06:15
3 200 000 Kč
Prodávající

Popis

Hledáte bydlení v centru, ale přitom na klidném místě? Máme pro vás vyjímečnou nabídku. Nabízíme k prodeji světlý a útulný družstevní byt (možnost převodu do OV) velikosti 3+1 v Českých Budějovicích v ulici Kubatova o podlahové ploše včetně příslušenství 65,25 m2 a balkonem 3,17 m2, který se nachází ve 2. patře panelového domu, umístěného nedaleko centra v klidné části obce. Byt je možné převést do osobního vlastnictví.
Byt je situován na jihozápadní stranu a v roce 2011 prošel zásadní rekonstrukcí. Z předsíně s navazující chodbou (8,8 m2) a komorou (2,7 m2) je vchod do obývacího pokoje (16,2 m2), ze kterého je vstupujeme do kuchyně (11,25 m2), kterou můžeme vejít do dětského pokoje (8,3 m2). Koupelnové jádro bylo vyzděno a vkusně rozšířeno, vznikla zde koupelna s vanou (3,5 m2) a samostatná toaleta (1 m2). V zadní části chodby je umístěna ložnice (12,5 m2) se vstupem na balkon (3,17 m2). Otvory do místností jsou osazeny plnými dveřmi s obložkou. V bytě se nachází plovoucí podlahy a keramická dlažba. V kuchyni je prostorná kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (plynová varná deska, elektrická
mikrovlnná trouba a myčka). Proběhla zde také výměna části elektrických rozvodů. K bytové jednotce náleží sklepní kóje (1 m2), která se nachází v přízemí domu.
Dům má bezbariérovým přístup a lze využívat dva prostorné výtahy. Nemovitost prošla celkovou revitalizací - zateplení, fasáda, stoupačky, střecha, okna, 2x výtah a společné prostory. K dispozici je také kočárkárna a kolárna.
Jedná se o velmi pěkné bydlení v žádané a lukrativní lokalitě. Měsíční zálohy na služby, TUV, SUV, topení a provoz domu včetně fondu oprav pro 4 osoby jsou 3.700,-Kč + energie (elektřina, plyn). Obec nabízí kompletní občanskou vybavenost. Mateřská a základní škola v docházkové vzdálenosti 100 metrů od domu. Nemovitost je k dispozici ihned. Nabízíme i zajištění financování koupě nemovitosti našimi finančními specialisty.
-----------------------------
Poznámka k ceně: Zajistíme vám financování kupované nemovitosti naš
-----------------------------
Lokalita: České Budějovice

Parametry

Povaha inzerátu
prodej bytu
Dispozice bytu
3+1
Druh vlastnictví
osobní
Materiál stavby
panel
Podlahová plocha bytu (m²)
65

balkón, terasa, lodžie nebo předzahrádka
sklep nebo podobný vlastní prostor

Hledáte bydlení na klidném místě, ale přitom v centru? Byt 3+1 s balkonem (možnost převodu do OV).

Zavřít Zavřít
Prodávající
Hana Vaňousová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!