Home Byty - prodej, pronájem Byty na prodej Byt 2+kk, Kotíkovská, Plzeň
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Byt 2+kk, Kotíkovská, Plzeň

Plzeň
29. 6. 2017 - 13:01
2 850 000 Kč
Prodávající

Popis

Kompletně zařízený byt, žádné další náklady, není třeba nic řešit, jen přijít a bydlet. Byt o podlahové ploše 50 m2 se nachází v 2. nadzemním podlaží novostavby v Plzni na Severním Předměstí v Kotíkovské ulici. Jedná se o klidnou lokalitu. Z bytu je nádherný výhled na město Plzeň. V těsné blízkosti se nachází Košutecké jezírko, park a dětské hřiště.
Z chodby bytu je vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka nádobí, multifunkční trouba, odsavač par, sklokeramická deska, lednice, mikrovlnná trouba, pračka) a jídelní stůl + židle. Obývací pokoj je vybaven sedací soupravou, konferenčním stolkem, stolkem s TV a domácím kinem a dále šatní skříní. V koupelně je rohová vana s toaletou. V ložnici je patrové dvoulůžko, velmi výhodné pro zvětšení a maximální využití prostoru v místnosti. Lůžko je zavěšené u stropu a pod ním volná užitková plocha. V chodbě je velká vestavná šatní skříň. Byt je průchozí kvalitními posuvnými dveřmi.
Byt vytápí a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. V suterénu domu lze využívat sklepní kóji, sušárnu prádla a kolárnu, u domu lze pohodlně parkovat. V okolí je veškerá občanská vybavenost včetně zastávky MHD.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej bytu
Dispozice bytu
2+kk
Druh vlastnictví
osobní
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
venkovní parkoviště
Vybavenost bytu
kompletně zařízeno
Stav bytu
velmi dobrý
Podlahová plocha bytu (m²)
50
Podlaží, v němž je byt
2.

sklep nebo podobný vlastní prostor
Novostavba
Zpráva pro realitky

Byt 2+kk, Kotíkovská, Plzeň

Zavřít Zavřít
Prodávající
Miloš Jaroš
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!